Wałek do ciasta na wodę - idealny do pierogów

Rabaty ilościowe

Ilość Rabat Oszczędzasz

17,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Termiczny wałek do ciasta, wykonany z solidnego tworzywa sztucznego, to prosty sposób na wygodniejsze wałkowanie. Produkt napełniany jest wodą o różnej temperaturze, zależnie od typu ciasta, jakie zamierzamy przyrządzić. Ciepła woda (w przedziale 40-60°C) ułatwi wałkowanie ciasta pierogowego, makaronowego lub drożdżowego, sprawiając, że nie będzie się przyklejało. Woda zimna z kolei (ok. 10°C) pomoże rozwałkować ciasto kruche, półkruche lub francuskie. Wałek z wodą można schłodzić w lodówce. UWAGA! Maksymalna temperatura wody w wałku nie może przekraczać 80°C. Wymiary: 45 x 7 cm, szer. bez uchwytów 22 cm

Opinie

Napisz opinię

Wałek do ciasta na wodę - idealny do pierogów

Wałek do ciasta na wodę - idealny do pierogów

Path: > Wałek do ciasta na wodę - idealny do pierogów

30 innych produktów w tej samej kategorii: